Informatieve sessie over Voortgang van de ontwikkeling van het Cultuurbedrijf

donderdag 29 september in het gemeentehuis

Op donderdag 29 september is er in het gemeentehuis een informatieve sessie over de Voortgang van de ontwikkeling van het Cultuurbedrijf.  
Het voornemen is dat de bibliotheek, de muziekschool en K&O fuseren tot een Cultuurbedrijf. Het college heeft politieke vragen vanuit de raad beantwoord over onder andere het tempo van de ontwikkeling, de locatie van de vestigingen en de huidige vestiging van de bibliotheek. Vanuit de raad is er de behoefte om meer informatie te krijgen, van het college en van betrokkenen. 

Meepraten

De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over de voortgang van de ontwikkeling van het Cultuurbedrijf en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. 

Spreekrecht en de vergadering volgen

Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de vergaderingen. Vooraf aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch via 071-406 5302.

De vergaderingen zijn live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl